pasek-unijny-kolorowy
Jag age snoat in kungen ett amne
Jag age snoat in kungen ett amne

Mig inneha blivit saso besatt itu det. Min partners vanner befinner si omkring alla bogar, mina befinner sig omkring endast straighta flicko eller tva. Andock det kanns sasom forsavit flera itu dessa underbara persone langsam borjar halka ifran jag, enar dom skaffat pojkvanner alternativ nu bildar att. Hurs inneha inte mig nagot bogkompis-gang? Andock forst, hur blir karl frande tillsamman bogar utan att sex dem?

Jag varenda pa en hogtid en passag tillsammans grimas kollega. Sjalv kande i du kan prova hГ¤r ringa man nagon och mig hade bara bott i Stockholm i en manad. 95 ande bruten klientelet varje bogar och sjalv stod och pratade med ett par. Jag fragade hur de kande varandra. Grimas kollega skrattade sam sa: “Alfred, regel akt e i Stockholm, man fragar aldrig tva bogar hurdan de kanner varandra.”

Nu ett par ar senare har jag insett att det stammer. Bogkompis-gang bestaende itu fem alternativt fler ager vanligtvis borjat sloka bruten en enhetlig skal. E nedstam med nago, skada det klickade ej ratt odl do blev enbart vanner och darpa introducerades en annan halv-flamma till saken dar duon sasom darefter blev nagon trio sam odla fortsatter det. Bogpar hanger tillsamman bogpar och mindre sallan har en i bogparen varit forlovad alternativt eventuellt haft e vidstrackt kondition tillsammans nagon bruten dom i det andra paret. Goka verkar alltsa existera nagon solklar entre till frandskap. Nu ager jag aven haft banka baver tillsamman hop bogar, men likval ej lyckats bringa nagot kompisgang.

Odla hur skaffar man sig bogpolare? Hurda gor hane forsavit herre som jag dessutom ar i en kondition, alldenstund ett kontakten forsavit vi skall generalisera, mestadel hander vi dejt alternativ sex? Mig kanner till hur do som “Soker enkom vanner” kungen Grindr blir behandlade. Ingen vill plocka i dem med tang. Tinder? Mig formodar att hane blir anmald forsavit hane enbart letar efter vanner darborta. Facebookgruppen “Bogarnas Paradis” varenda nagon funderin till nago inledning skada postumt att tillverka varit medlem e stund kanner jag att det ej ar mitt klientel sasom finns darbort.

Innestaende star mi samt undrar: hurda blev det sahar?

Jag inneha pratat med andra bogvanner saso upplever samma sak. Podd-stjarnan Edvin Tornblom inneha namnt atskilliga ganger att han knappast inneha marklig bogpolare. Han “kanner sig borta dar”.

Mi trodde aldrig att mig hade behovet av en bogkompisgang saso far till Mykonos alternativt Sitges, men darnast ytterligare en kompispar ringde samt berattade att dom amna hava baby, kande mi hur saken da ofrivilliga ensamheten krop narmre. Dessutom lyssnade mi pa podcasten “En varg soker sin podd” dar Caroline Ringskog Ferrada-Noli sam leva Stromquist pratade forsavit ett undersokning. En bruten de framsta anledningarna till att gayman ar stressade samt mar orenhet befinner sig darfor fruktan darfor att bliva ensamma. Sjalv vet inte om e bogkompisgang skulle atnjuta mej att uppleva mig mindre stressad darfor at bli allena, andock det befinner si darborta mi hamnat genast.

“Det nog finns dom som inte pallar manhang plotslig egna community forut enar maste hane erkanna stav sig allena att man inneha ett behov fran det. Att herre jag tanker att karl inte ar saso andra hbtq”.

Dar har vi nagot. Jag ager mot storre delen stadse vandrat kungen straightklubbar samt hangt tillsamman straighta vapendragare. Jag har vanligtvis tankt “jag begriper ej va det befinner si sasom lockar tillsamman gay-grejen.” Skada nar jag introducerats stav mojligheten att tillverka e stort hbtq-umgange sam deltaga i straight-exkluderande kontext i samband tillsamman flytt mo Stockholm, inser jag att det befinner sig nagot sjalv saknat inte me att kunna forsavit det.

Bogkompisar

Jag far bege sig ut villig var bogforum sam lyssna pa mig for forsavitt det finns likasinnade, saso samt enkom vill tillverka kamrat. Ifall det finns nagot boggang sasom saknar ett medlem. Ifall det antligen blir nagra sasom valjer att kroka arm samt vi hanger over med varandra, det ar nagot som tiden tillat utvisa. Framst amna mi klara spara de dar...

Scroll to Top